Bestes Smartphone Auf Dem Markt

DoorGareth Beavis, john McCann, dennis van Houts, Bram Lodewijks, Jarno Stinissen15 October 2021

De beste smartphone van dit augenblicke is außerdem Samsung Galaxy S21 Ultra


*

Onze lijst met beste smartphones geeft je 15 van juni beste, beschikbare smartphones van het moment. Zusammen je al toegewijd zou zijn aan een bepaald besturingssysteem, kan wenn terecht bij onze toplijst met Android-smartphones en iPhones.

Du schaust: Bestes smartphone auf dem markt


Als deze topklasse smartphones iets car duur voor je zijn, wees dan zeker niet getreurd. Us hebben namelijk ook een koopgids met de das beste goedkope smartphones voor je gemaakt. Ook onze gids met das beste smartphones toter 500 euro is zeker het bekijken waard.


Beste apple iPhones

Beste Samsung-smartphones

Beste Huawei-smartphones

Beste Motorola-smartphones

Beste Xiaomi-smartphones

Beste Nokia-smartphones

Beste OnePlus-smartphone

Beste Oppo-smartphones


De voorbije maanden hebben we heel wat nieuwe smartphones in deze lijst geplaatst, zoals außerdem iPhone 13, OnePlus 9 Pro, xiaomi Mi 11, Oppo uncover X3 zum en natuurlijk de Samsung Galaxy S21 Ultra.

Ook dit jaar verwachten we nog außerdem nodige nieuwe toestellen. Denk bijvoorbeeld aan juni Google Pixel 6, en als weet is er nog een plekje voor außerdem Samsung Galaxy S21 FE. Juni iPhone 13 Mini ist al op de markt, maar us zijn nog niet klaar met testen. Zodra dat gebeurd is, verschijnt außerdem Mini mogelijk ook in deze lijst.

We beseffen file het niet alleen maar gaat over de dure paradepaardjes van dach verschillende fabrikanten. Daarom hebben we een praktische lijst gemaakt van jedermann smartphones das je op dit momente kunt kopen. Daarbij vind wenn snel wat jij zusammen eindgebruiker real belangrijk zult vinden.


We hebben deze smartphone door en door getest, waarbij us iedere functie en toepassingsmogelijkheid hebben gebruikt - belangrijke kenmerken daarbij zijn de batterijduur, een geweldig scherm, een krachtig ontwerp en een kraakheldere camera.

Daar bovenop telt juni prijs natuurlijk mee. Ze mogen niet dare duur zijn. Niet iedereen wil een oberes modell kopen of kan zo"n topmodel betalen. Daarom hebben we smartphone uit verschillende prijssegmenten bekeken. File geeft wenn wat meer keuze!

Twijfel je nog over het merk en model smartphone dat je moet halen? Wij hebben hieronder voor jou dach vijftien beste smartphones van dit moment geselecteerd.

Mehr sehen: Brennen In Der Scheide Anzeichen Schwangerschaft : Bin Ich Schwanger?


Beste smartphone 2021: welke smartphone is voor jou?


*


(Image credit: Samsung)

1. Samsung Galaxy S21 Ultra


De eerste échte ultra en meteen außerdem beste
Specificaties
Lanceringsdatum: Januari 2021
Gewicht: 227 gram
Afmetingen: 165,1 x 75,6 ns 8,9 mm
Besturingssysteem: android 11
Schermformaat: 6,8 inch
Resolutie: 1.440 ns 3.200
CPU: Exynos 2100
RAM: 12GB / 16GB
Opslag: 128GB/256GB/512GB
Batterij: 5.000mAh
Camera"s achter: 108MP + 10MP + 10MP + 12MP
Frontcamera"s: 40MP
DE beste DEALS van VANDAAG
€1.069
Bekijken bij Bol.com Netherlands
€1.070
Bekijken bij amazon Netherlands (NL)
Low Stock
€1.099
Bekijken bij Coolblue NL
Alle prijzen bekijken (23 gevonden)
Redenen om car kopen
+De beste zoomcamera+Indrukwekkend design+Prachtig display
Redenen om dare vermijden
-Peperduur-Geen microSD-kaartslot-Geen oplaadblok meegeleverd

De Galaxy S21 extremistin is geen goedkope smartphone, maar je krijgt er ook ontzettend veel voor terug. Zoek je naar de das beste smartphone van dit moment? Dan kun wenn niet om de Samsung Galaxy S21 ultra heen.

De samsung Galaxy S21 extremistin maakt gebruik ventil een 6,8 customs QHD+ display screen met een adaptieve ververssnelheid ventil 120Hz. Het behoort tot een ventil de das beste displays op juni smartphonemarkt en ist een genot om naar dare kijken.

De batterijduur van außerdem Samsung Galaxy S21 ultra is solide. Het moet zeker te doen zijn om een volledige dag te overleven op één cyclus. Speel je echter veel met het 120Hz display (denk aan het spelen van games), dan kan juni batterijduur wat minder zijn. Over het algemeen ist het een goede keuze wie je op zoek bent naar een vlaggenschip met degelijke batterijduur.

Houd das rekening mee dat de Galaxy S21 extremist geen oplaadblok bei de doos heeft zitten. Zusammen je er geen hebt liggen thuis, moet je deze apart kopen.

De 108MP-camera van außerdem Galaxy S21 ultra is veruit de das beste feature van deze krachtige smartphone. Net wie zijn voorganger ben je bei staat om maximaal 100x digitaal bei te zoomen, alleen is dach kwaliteit van dach S21 extremist stukken beter. Außerdem twee extra zoomcamera"s dragen hier zeker hun steentje aan bij.

Mehr sehen: Call Of Duty Für Handy - Test: Call Of Duty: Mobile (Shooter)

De samsung Galaxy S21 ultra is vanwege zijn prijs en grootte niet voor iedereen geschikt, maar het is en blijft wel juni ultieme smartphone ns je op dit momente kunt kopen. We raden je zeker aan om eerst dach volledige evaluation te lezen voordat wenn dit beest in huis haalt, maar een slechte koop kan het niet zijn.